Briose cu piersici

Printeaza

Briose cu piersici din: forme din hartie, piersici, fulgi de ovaz, lapte batut, faina, migdale, fulgi de ciocolata, praf de copt, scortisoara, bicarbonat, oua, zahar, ulei vegetal, ciocolata alba, cacao.

Ingrediente:Briose cu piersici

  • 12 forme din hârtie de copt
  • 250 g piersici din conservă (greutate netă fără lichid)
  • 100 g fulgi de ovăz
  • 275 g lapte bătut
  • 150 g făină
  • 50 g bucăţele de migdale
  • 40 g fulgi de ciocolată
  • 2 1/2 linguriţe praf de copt
  • 1 priză scorţişoară
  • 1/2 linguriţă bicarbonat
  • 1 ou
  • 125 g zahăr
  • 80 ml ulei vegetal
  • 100 g ciocolată albă şi cacao pentru decorat

 

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 180 °C. Puneţi formele din hârtie în tava pentru brioşe. Puneţi piersicile să se scurgă într-o strecurătoare.

Lăsaţi fulgii de ovăz să se înmoaie în lapte bătut. Tăiaţi 12 felii de piersici, iar restul cubuleţe. Amestecaţi făina cu migdale, fulgi de ciocolată, praf de copt, scorţişoară şi bicarbonat. Bateţi oul.

Adăugaţi zahăr, ulei, amestecul de fulgi de ovăz şi lapte bătut, şi bucăţelele de piersici, amestecând bine. Puneţi apoi compoziţia de făină şi amestecaţi scurt.

Umpleţi uniform aluatul în forme şi lăsaţi cca 20-25 de minute la copt pe raftul din mijloc al cuptorului. După ce le-aţi scos din cuptor lăsaţi brioşele 5 minute în forme.

Topiţi ciocolata şi turnaţi-o în dispozitivul pentru ornat. Puneţi feliile de piersici peste brioşe, presăraţi-le cu cacao pudră şi decoraţi-le cu ciocolată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.