Frigarui de miel si porc
PrinteazaFrigarui de miel si porc din: ulei, patrunjel, coriandru, boia, ceapa, usturoi, carne de miel, file de porc.
- 75 ml ulei de măsline
- 2 linguri de pătrunjel tocat mărunt
- 1 lingură de coriandru tocat mărunt
- 1 linguriţă de boia de ardei iute
- 2 cepe tocate
- 2 căţei de usturoi tocaţi
- câte 300 g carne de miel şi file de porc
Mod de preparare:
Uleiul se amestecă cu pătrunjelul, cu coriandrul şi cu boiaua. Se adaugă ceapa şi usturoiul.
Se taie carnea cubuleţe şi se lasă peste noapte în frigider la marinatîn amestecul de mirodenii. Se scoate din marinadă şi se înşiră pe frigăruile din lemn umezite în prealabil.
Se preîncinge grătarul. Frigăruile se gătesc circa 1-2 minute pe fiecare parte, stropindu-se regulat cu marinada.
Se servesc cu salsa.
Frigarui de miel si porc
Pofta buna!