Copanele cu seminte de pin
PrinteazaCopanele cu seminte de pin din: usturoi, copanele de pui, ulei, sare, piper, sherry, vin, samburi de pin.
- 1 căţel de usturoi
- 1 ceapă
- 2 linguri de uleî de măsline
- 8-10 copane inferioare de pui
- sare
- piper
- 2 linguri de sherry
- 50 g sâmburi de pin
- 200 ml vin alb
Mod de preparare:
Se curăţă usturoiul şi ceapa şi se taie cubuleţe. Se încinge uleiul de măsline intr-o tigaie, în care se călesc apoi ceapa şi usturoiul până devin sticloase.
Copănelele se sărează, se piperează, se pun in tigaie şi se rumenesc bine pe toate părţile. Se adaugă sherry-ul.
Seminţele de pîn şi vinul se adaugă în tigaie şi se lasă totul să fiarbă cu capac, la foc mic. In acest răstimp, copanele se întorc de câteva ori.
După circa 35 de minute, carnea trebuie să fie pătrunsă bine şi să cadă aproape de pe os.
Copanele cu seminte de pin
Pofta buna!