Mini-sepii in suc propriu

Printeaza

Mini-sepii in suc propriu din: sepii, ceapa, ulei, patrunjel, sare, piper, vin.

 

Ingrediente:

  • 1250 g sepii mici
  • 1 ceapă
  • 6 linguri de ulei de măsline
  • 1/2 de legătură de pătrunjel
  • sare
  • piper
  • 125 ml vin alb

 

Mod de preparare:

Mini-sepiile se curăţă bine, se spală şi se scurg. Sepiile mai mari se taie bucăţi. Ceapa se cojeşte şi se toacă mărunt.

In uleiul încins se prăjesc sepiile, apoi se adaugă şi cubuleţele de ceapă.

Pătrunjelul se spală, se scutură de apă şi se mărunţeşte, după care se presară peste sepii împreună cu sarea şi cu piperul. Se toarnă pe deasupra vinul şi se lasă sa clocotească (cu capac) circa 45 de minute.

Sepiile se asezonează cu sare şi cu piper şi se servesc cu pâine.

Mini-sepii in suc propriu

Mini_sepii_in_suc_propriu

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.