Branza cu caise

Printeaza

Branza cu caise din: caise, jeleu de gutui, branza, migdale, rozmarin.

 

Ingrediente:

  • 200 g caise proaspete sau uscate
  • 150 g jeleu de gutui
  • 400 g brânză Manchego
  • 1 lingură de migdale tocate mărunt
  • rozmarin pentru ornat

 

Mod de preparare:

Caisele uscate se înmoaie circa 15 minute în apă caldă, apoi se taie fâşii.

Dacă se folosesc caise proaspete, se cojesc, se taie în jumătăţi şi se scot sâmburii, apoi se taie felii subţiri de 3 mm.

Jeleul de gutui se încălzeşte uşor într-o oală şi se amestecă cu feliile sau fâşiile de caise.

Brânza se taie (cu tot cu coajă) în felii de circa 5 mm grosime, care se împart apoi în triunghiuri mici.

Amestecul pe bază de caise se aşează pe triunghiurile de brânză.

Se presară pe deasupra migdalele şi se ornează cu rozmarin spălat.

 

Branza cu caise

Branza_cu_caise

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.