Briose cu ardei

Printeaza

Briose cu ardei din: unt, ardei, faina, malai, cascaval, sare, ulei, boia, praf de copt, bicarbonat, ou, ulei, lapte batut.

Ingrediente:Briose_cu_ardei

  • unt pentru forme
  • 400 g ardei roşii galbeni şi verzi
  • 100 g făină
  • 150 g mălai
  • 150 g caşcaval ras
  • sare
  • ulei
  • boia de ardei
  • 2 1/2 linguriţă praf de copt
  • 1/2 linguriţă bicarbonat
  • 1 ou
  • 60 ml ulei
  • 300 g lapte bătut

 

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul ta 180 °C. Ungeţi formele pentru brioşe.

Curăţaţi ardeii, spălaţi i, scoateti-le seminţele si tăiati-i cubulete. Amestecati făina cu mălai, caşcaval, sare, piper, boia de ardei, praf de copt şi bicarbonat. înglobaţi bucăţelele de ardei.

Bateţi oul. Adăugaţi ulei şi lapte bătut. înglobaţi compoziţia de făină şi amestecaţi.

Umpleţi uniform aluatul în forme si lăsaţi cca 20-25 de minute la copt pe raftul din mijloc al cuptorului. Lăsaţi apoi brioşele cca 5 minute în forme.

Scoateţi-le şi serviţi-le cât sunt calde.

Briose cu ardei

Briose_cu_ardei

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.