Curry de Conopidă cu Aromă Indiană din: conopida, ceapa, usturoi, ghimbir, ulei vegetal, pasta de curry, curcuma, seminte de coriandru, seminte de chimen, lapte de cocos, sare, piper, frunze de coriandru. Curry-ul de conopidă este o opțiune delicioasă și sănătoasă pentru vegetarieni sau pentru oricine dorește să încerce o alternativă mai ușoară la curry-urile cu […]
Fursecuri cu alune
PrinteazaFursecuri cu alune din: ciocolata, faina, praf de copt, anis, scortisoara, cardamom, sare, unt, zahar, oua, alune.
Ingrediente:
- 230 g ciocolată amăruie
- 210 g făină
- 1 linguriţă praf de copt
- 1 priză de anis
- 1 priză de scorţişoară
- 1 priză de cardamom
- 1/2 linguriţă de sare
- 130 g unt moale
- 200 g zahăr
- 1 pacheţel zahăr vanilat
- 3 ouă
- 100 g alune tăiate
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la 160 °C. Puneţi hârtie de copt în tavă. Mărunţiţi ciocolata într-un vas de metal şi topiţi-o pe bain-marie. Puneţi ciocolata topită deoparte.
Amestecaţi făina cu praful de copt şi condimente. Frecaţi untul moale până devine cremos, apoi adăugaţi încet zahăr si zahăr vanilat. Adăugaţi treptat ouăle şi înglobaţi-le.
Adăugaţi ciocolata topită şi răcită, apoi puneţi treptat compoziţia de făină şi amestecaţi până se formează un aluat uniform.
Formaţi bulgări mari de 3 cm, asezati-i în tavă la distanţă de 5 cm unul faţă de aitul şi aplatizaţi-i uşor. Presăraţi deasupra alunele şi puneţi 12 minute la copt pe raftul din mijloc al cuptorului.
Fursecuri cu alune
Pofta buna!
Curry de Conopidă cu Aromă Indiană
Piept de Rață cu Sos de Vin Roșu
Piept de Rață cu Sos de Vin Roșu din: piept de rata, sare, piper, ulei de masline, ulei de masline, vin rosu sec, zahar, unt, usturoi, cimbru. Pieptul de rață este un preparat sofisticat și plin de savoare care poate fi savurat în diferite moduri. În această rețetă, vă vom învăța cum să gătiți un […]