Rasol de peste cu cartofi

Printeaza

Rasol de peste cu cartofi din: peste, morcov, patrunjel, dafin, zeama de lamaie, sare.

Ingrediente:Rasol de peste cu cartofi

  • 100 g peşte (crap slab, ştiucă sau şalău)
  • 5-6 felii morcov
  • 5 felii pătrunjel
  • 1 foaie de dafin
  • pătrunjel verde
  • 1 lin­guriţă zeamă de lămaie
  • sare

 

Mod de preparare:

Se fierb feliile de zarzavat împreună cu foaia de dafin. Cand sunt aproape fierte, se pune peştele cu­răţat şi spălat şi sarea, cu care se lasă să fiarbă încă 10-20 de minute la foc încet.

Se scoate apoi peştele cu grijă să nu se sfărame şi se pune pe un platou mic. Se toarnă zeama de lămaie deasupra şi se serveşte cu cartofi natur. Se presară verdeaţă deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.