Reteta ciulama de pui

Printeaza

Reteta ciulama de pui din: carne de pui, ulei, faina, unt.

Ingrediente:Reteta ciulama de pui

  • 250 g carne de pui (măruntaie şi aripi)
  • 1 lingurâ ulei
  • 2 lin­guri făină
  • 10 g unt

 

Mod de preparare:

Se fierbe carnea de pui. Se rumeneşte uşor făina, i se adăugă uleiul cu care se amestecă, apoi se stinge cu zeama in care au fiert măruntaiele de pui, amestecînd continuu să nu se facă cocoloaşe.

Se lasă să fiarbă pană se îngroaşă, apoi se adaugă măruntaiele de pui şi untul. Se serveşte caldă, cu mămăliguţă.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nina Apostoleanu

    De cand n am mai mancat ciulama de pui, nici nu mai tin minte

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.