Chiftelute de peste cu sos alb si ciuperci

Printeaza

Chiftelute de peste cu sos alb si ciuperci din: peste, franzela, ou, ciuperci, ulei, bulion de carne.

Ingrediente:Chiftelute de peste cu sos alb si ciuperci

  • 150 g carne de peşte (ştiucă, crap sau lin)
  • 1 felie fran­zelă
  • 1 ou
  • 100 g ciuperci
  • 20 g ulei
  • 50 g bulion de carne

 

Mod de preparare:

Se dă carnea de peşte prin maşină împreună cu franzela înmuiată în apă şi stoarsă. Se amestecă cu oul pană se omogenizează, apoi se formează chif­teluţe, care se prăjesc în ulei pe ambele părţi.

Ciu­percile curăţate şi spălate se taie lame şi se că­lesc. Se amestecă cu sosul alb şi bulionul de carne, cu care se mai lasă să mai dea 2-3 clocote.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.