Tocanita de ficatei cu marar
PrinteazaTocanita de ficatei cu marar din: ficatei, ceapa, rosii, ardei, smantana, vin, marar, boia, sare, piper, ulei.
- 1/2 kg ficăţei de pasăre
- 2 cepe
- 4 roşii
- 2 ardei graşi
- 2 linguri smântână
- 1 pahar vin alb
- 2 legături mărar
- boia dulce
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Cureţi ceapa, o tai mărunt, o căleşti în ulei cu boia şi stingi cu apă. Cureţi ardeii şi roşiile, le tai bucăţele, speli şi ficăţeii, îi tai bucăţi şi le adaugi pe toate peste ceapă. Laşi să se călească împreună şi, după ce s-au pătruns toate, pui smântână, potriveşti de sare şi piper şi dai mâncarea în câteva clocote. La final, torni vinul alb şi presari mărarul tocat.
Pofta buna!