Clatite cu pere si cocos

Printeaza

Clatite cu pere si cocos din: cocos, pere, banane, sos de capsuni si curmale sau sos de zmeura.

 

Ingrediente:

  • două ceşti de miez de nucă de cocos tânără
  • patru ceşti de pere, mărunţite
  • două ceşti de banane, feliate
  • o ceaşcă de sos de căpşuni şi curmale sau sos de zmeură

 

 

 

Mod de preparare:

Clatite cu pere si cocos: Puneţi miezul, de nucă de cocos şi perele într-un mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează. Intindeţi mixtura în tăvile deshidratorului, pe folii nelipicioase. Deshidrataţi la 46 grade C, timp de patru ore, pentru a obţine un blat de fructe.

Tăiaţi blatul în rondele cu diametrul de aproximativ douăzeci de centimetri.

Pasaţi bananele cu o furculiţă. Puneţi rondelele de blat pe o farfurie, întindeţi deasupra miezul de banane pasat şi rulaţi în formă de clătite.

Puneţi clătitele pe o farfurie şi acoperiţi-le cu sos de căpşuni şi curmale.

 

Pofta buna!

 

 

 

Tempura de vita

Tempura de vita din: carne de vita, faina alba, apa rece, ou, sare, ulei vegetal. Carnea este învelită într-o pastă de tempura ușoară și crocantă și apoi prăjită până devine aurie. Această mâncare oferă o combinație delicioasă între gustul savuros al cărnii și textura crocantă a acoperirii de tempura. Ingrediente: 250 g carne (de preferat […]

Salată de hribi și quinoa cu dressing de ierburi

Salată de hribi și quinoa cu dressing de ierburi din: quinoa, hribi, ceapa rosie, usturoi, ardei gras, ulei de masline extravirgin, suc de lamaie, sare, piper, patrunjel, marar.   Ingrediente: 200g quinoa 300g hribi proaspeți (sau ciuperci champignon) 1 ceapă roșie mică, tăiată mărunt 2 căței de usturoi, mărunțiți 1 ardei gras (culoare la alegere), […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.