Tempura de vita din: carne de vita, faina alba, apa rece, ou, sare, ulei vegetal. Carnea este învelită într-o pastă de tempura ușoară și crocantă și apoi prăjită până devine aurie. Această mâncare oferă o combinație delicioasă între gustul savuros al cărnii și textura crocantă a acoperirii de tempura. Ingrediente: 250 g carne (de preferat […]
Clatite cu pere si cocos
PrinteazaClatite cu pere si cocos din: cocos, pere, banane, sos de capsuni si curmale sau sos de zmeura.
Ingrediente:
- două ceşti de miez de nucă de cocos tânără
- patru ceşti de pere, mărunţite
- două ceşti de banane, feliate
- o ceaşcă de sos de căpşuni şi curmale sau sos de zmeură
Mod de preparare:
Clatite cu pere si cocos: Puneţi miezul, de nucă de cocos şi perele într-un mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează. Intindeţi mixtura în tăvile deshidratorului, pe folii nelipicioase. Deshidrataţi la 46 grade C, timp de patru ore, pentru a obţine un blat de fructe.
Tăiaţi blatul în rondele cu diametrul de aproximativ douăzeci de centimetri.
Pasaţi bananele cu o furculiţă. Puneţi rondelele de blat pe o farfurie, întindeţi deasupra miezul de banane pasat şi rulaţi în formă de clătite.
Puneţi clătitele pe o farfurie şi acoperiţi-le cu sos de căpşuni şi curmale.
Pofta buna!
Salată de hribi și quinoa cu dressing de ierburi
Salată de hribi și quinoa cu dressing de ierburi din: quinoa, hribi, ceapa rosie, usturoi, ardei gras, ulei de masline extravirgin, suc de lamaie, sare, piper, patrunjel, marar. Ingrediente: 200g quinoa 300g hribi proaspeți (sau ciuperci champignon) 1 ceapă roșie mică, tăiată mărunt 2 căței de usturoi, mărunțiți 1 ardei gras (culoare la alegere), […]