Laptuca cu mandarine si portocale

Printeaza

Laptuca cu mandarine si portocale din: suc de portocale, ulei, busuioc, laptuci, ardei gras, nuci, portocala sau mandarina.

 

Ingrediente:

  • o jumătate de ceaşcă de suc de portocale
  • trei linguri de untdelemn de măsline extravirgin sau ulei de in
  • două linguri de busuioc proaspăt
  • trei-patru ceşti de lăptuci mărunţite
  • o ceaşcă de ardei gras roşu, mărunţit
  • o jumătate de ceaşcă de nuci
  • c ceaşcă de felii de portocală sau mandarină

 

Mod de preparare Laptuca cu mandarine si portocale:

Puneţi sucul de portocale şi untdelemnul de măsline într-un mixer şi amestecaţi-le bine.

Adăugaţi în mixer busuiocul şi pulsaţi scurt pentru a-l amesteca şi pe el.

Puneţi lăptucile şi ardeiul într-o salatieră, iar deasupra lor aşterneţi nucile şi feliile de portocală sau tangerină.

Turnaţi peşte ele sosul de salată preparat şi amestecaţi bine.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.