Reteta piept de pui cu sparanghel

Printeaza

Reteta piept de pui cu sparanghel din: piept de pui, sparanghel, unt, faina, lapte.

Ingrediente:Reteta piept de pui cu sparanghel

  • 100 g carne fiartă de pui (piept)
  • 153 g sparanghel
  • 20 g unt
  • 1 linguriţă făină
  • 100 ml lapte (un pahar)

 

Mod de preparare:

Se curăţă sparanghelul, se taie partea lemnoasă dinspre rădăcină şi se îndepărtează. Se spală în apă rece, apoi se fierbe în apă cu sare 20-30 de minute.

Se scurge şi se pune în sosul alb, împreună cu carnea. Se lasă pe marginea maşinii, scuturand cratiţa uşor să nu se sfarame sparanghelul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.