Chiftelute de cartofi cu chimen

Printeaza

Chiftelute de cartofi cu chimen din: cartofi, ou, ulei, pesmet, chimen.

Ingrediente:Chiftelute de cartofi cu chimen

  • 25o g cartofi
  • 1/2 ou
  • 25 g ulei
  • 1 linguriţă pesmet
  • chimen pisat

 

 

Mod de preparare:

Se curâţâ cartofii, se taie felii şi se fierb în apă clocotită, apoi se scurg. Se strivesc calzi sau se dau prin presa de pireu.

Se amestecâ cu oul şi se modeleazâ chifteluţe mici, plate, care se dau prin pesmet şi se prăjesc în uleiul fierbinte.

Se ser­vesc ca gustări simple sau asociate cu sosuri.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.