Legume asortate cu unt si patrunjel

Printeaza

Legume asortate cu unt si patrunjel din: cartofi, morcovi, fasole, conopida, unt, patrunjel.

Ingrediente:

  • 4-5 felii cartofi
  • 5-6 felii morcov
  • 1 lingură fasole verde fiartă
  • 1 conopidă mică
  • 5 g unt
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Legume asortate cu unt si patrunjel: Legumele curăţate, spălate, fierte fiecare separat pană se înmoaie fără să se sfarame, se scurg şi se amestecă, calde, cu untul şi pătrunjelul verde.

Se servesc calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.