Supa de cuscus rumenit

Printeaza

Supa de cuscus rumenit din: cuscus, ulei, verdeata, supa de zarzavat.

Ingrediente:Supa de cuscus rumenit

  • 1 lingura cuscus
  • 300 ml supă de zarzavat
  • 10 g ulei
  • verdeata

 

 

Mod de preparare:

Se rumeneşte cuşcuşul pe marginea maşinii intr-un vas smălţuit, amestecand mereu pentru ca sa se coloreze uniform.

Se stinge cu supa de zarzavat preparată ca şi pentru supa cu gâluşte şi se lasâ sa fiarba 10-15 minute.

Cand e gata, se serveşte cu uleiul şi verdeaţa deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.