Snitel din piept de gaina

Printeaza

Snitel din piept de gaina din: piept de gaina, ou, ulei, faina.

Ingrediente:Snitel din piept de gaina

  • 100 g piept de găină
  • 1 ou
  • 15 g ulei
  • 1 linguriţă făină

 

Mod de preparare:

Se scoate carnea de pe os, se taie felii în lăţime, se bate uşor pe ambele părţi. Se dă prin făină şi prin oul bătut.

Se pun şniţelele într-o tăviţă în uleiul încins şi se dau la cuptor la un foc potrivit, pană se rumenesc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.