Paine eseniana traditionala din grau incoltit

Printeaza

Paine eseniana traditionala din grau incoltit din: boabe de grau, apa, miere, sirop de agave, ulei, sare.

Ingrediente:Paine eseniana traditionala din grau incoltit

  • două ceşti de boabe de grâu, încolţite de două zile
  • o ceaşcă şi jumătate de apă
  • două linguri de miere sau sirop de agave
  • o lingură de untdelemn de măsline
  • o linguriţă de sare

 

Mod de preparare:

Măcinaţi grâul încolţit laolaltă cu apa, pqpă se formează un aluat.

Adăugaţi în amestec mierea, untdelemnul de măsline şi sarea. Amestecaţi bine toate ingredientele.

Intindeţi mixtura, cu o spatulă, pe tăvile deshidratorului, cu folii nelipicioase. Stratul trebuie să fie peste tot de aceeaşi grosime, cam un centimetru şi doi-trei milimetri. Tăiaţi-o în forme pătrate.

Deshidrataţi la 64 grade C, timp de trei ore. întoarceţi pâinişoarele şi continuaţi deshidratarea, la 43 grade C, timp de încă opt ore.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.