O reteta de risotto cu miel si anghinare din: ulei de masline, unt, ceapa, orez nefiert, vin rosu, supa de pui, usturoi si anghinare. Ingrediente: 2 linguri de ulei de masline 1 lingura unt 1 ceapa tocata 2 cesti de orez nefiert 1/2 pahar de vin rosu 6 cani supa de pui 150 g branza […]
Risotto cu miel
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de risotto cu miel din: orez, carne de miel, ceapa, rosii, vin, usturoi, ulei de masline, sofran, oregano, ulei, sare si piper.
Ingrediente:
- 300 g orez
- 1 kg carne de miel
- 3 cepe
- 5-6 rosii
- 2 cesti cu vin
- 1 cutie cu rosii
- 3 catei de usturoi
- ulei de masline
- sofran
- oregano
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taie carnea de miel în bucăţi potrivite. Condimentează-le cu sare şi piper, după care aşază-le într-un vas.
Stropeşte-le cu ulei de măsline şi dă-le la cuptor.
Când s-au rumenit, toarnă vinul alb şi mai lasă la cuptor cam 30 de minute.
Adaugă apoi roşiile tăiate cubuleţe şi usturoiul zdrobit.
După câteva clocote, pune orezul spălat bine. Completează cu puţină apă călduţă şi lasă la cuptor până când orezul este fiert
. Spre final, presară un praf de şofran şi oregano.
Risotto cu miel
Pofta buna!
poate iti place si:
Risotto cu miel si anghinare
Pofta buna!