Supa de dovlecei cu carne

Printeaza

Supa de dovlecei cu carne din: carne, dovlecei, orez, marar, iaurt.

 

Ingrediente:

  • 80 g carne fiartă
  • 150 g dovlecei
  • 1 linguriţă orez
  • mărar verde
  • 2 linguri iaurt

 

Mod de preparare Supa de dovlecei cu carne:

Se pune carnea la fiert in circa 400 ml apă rece.

Se curăţă dovleceii, se taie cuburi şi se pun la fiert cand carnea este aproape fiartă, in timpul fierberii se adaugă şi orezul curăţat şi spălat.

La sfarşit se adaugă şi mărarul verde. Cand se serveşte, se pune iaurtul.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.