Supa de legume proaspete

Printeaza

Supa de legume proaspete din: rosii, telina, castraveti, ardei, avocado, lamaie, spanac, sare, boia, apa.

Ingrediente:Supa de legume proaspete

  • trei sferturi de ceaşcă de roşii, tăiate mărunt
  • o ceaşcă de ţelină, tăiată mărunt
  • o ceaşcă de castraveţi, tăiaţi mărunt
  • o jumătate de ceaşcă de ardei graşi roşii, tăiaţi mărunt
  • o jumătate de ceaşcă de avocado, tăiat mărunt
  • patru linguri de suc de lămâie
  • o ceaşcă de spanac
  • o jumătate de linguriţă de sare
  • un vârf de linguriţă de boia (facultativ)

Mod de preparare:

Puneţi roşiile, ţelina, castraveţii, ardeii roşii graşi,-avocado într-un mixer şi procesaţi-le scurt, pentru aproximativ treizeci de secunde.

Adăugaţi în mixer spanacul, sarea, boiaua şi apa. Amestecaţi-le până se omogenizează. Serviţi în farfurii de supă şi garnisiţi cu puţină boia de ardei.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.