Migdale cu fasole incoltita

Printeaza

Migdale cu fasole incoltita din: migdale, sos de soia, ulei de susan, curmale, ardei iuti, usturoi, ghimbir, fasole, vegetale, anghinare.

Ingrediente:Migdale cu fasole incoltita

  • o ceaşcă de migdale
  • un sfert de ceaşcă de sos de soia
  • un sfert de ceaşcă de ulei de susan
  • patru linguri de curmale tăiate în bucăţi (facultativ)
  • o jumătate de lingură de ardei iuţi proaspeţi, mărunţiţi
  • o jumătate de căţel de usturoi
  • o lingură de ghimbir ras
  • o ceaşcă de boabe încolţite de fasole
  • o ceaşcă de vegetale mărunţite adiţionale (vârfuri de sparanghel, ardei graşi roşii sau verzi tocaţi, ţelină şi roşii cherry)
  • un sfert de ceaşcă de anghinare, feliată subţire ca hârtia

 

Mod de preparare:

Puneţi migdalele la înmuiat în patru ceşti de apă, între opt şi douăsprezece ore. Scurgeţi-le şi clătiţi-le.

Cu ajutorul unui mixer, preparaţi sosul hoisin amestecând laolaltă sosul de soia, uleiul de susan curmalele, ardeii iuţi, usturoiul şi ghimbirul.

Intr-un. mixer, mărunţiţi migdalele până la o textură grunjoasă.

Intr-un vas, amestecaţi migdalele, boabele încolţite de fasole, legumele asortate, anghinarea şi sosul preparat.

Deshidrataţi mixtura la 43 grade C, timp de trei ore, şi serviţi-o caldă.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.