Paste cu sos de pui si bacon
PrinteazaPaste cu sos de pui si bacon din: paste, bacon, rozmarin, piept de pui, smantana, busuioc, parmezan.
- 400 g paste, fierte şi scurse bine
- 150 g bacon, tăiat mărunt
- 1 linguriţă cu rozmarin uscat
- 4 piepţi de pui tăiaţi în fâşii
- 1 ceaşcă cu supa de pui
- 1 ceaşcă cu smântână
- busuioc proaspăt, pentru decor
- parmezan, pentru a servi
Mod de preparare:
Incălzeşte o tigaie pe foc. Pune bucăţile de bacon şi sotează-le până devin aurii. Scoate-le pe un prosop de hârtie.
Presară rozmarinul peste fâşiile de pui sare şi piper negru şi sotează-le pe rând în tigaie, până devin aurii. Pune tot puiul şi baconul în tigaie, toarnă supa şi smântână şi lasă să fiarbă 5 minute. Asezonează.
Pentru a servi, amestecă compoziţia obţinută cu pastele calde şi presară deasupra parmezan şi busioc proaspăt.
Paste cu sos de pui si bacon
Pofta buna!