Reteta zilei: Avocado umplut cu ou si salata

Printeaza

Avocado umplut cu ou si salata din: avocado, oua, rosii cherry, coriandru, ceapa verde, suc de limeta, sare de mare, branza.

 

 

Ingrediente: 

  • 1 avocado, taiat in jumătate, fără sâmbure
  • 2 oua
  • Ingrediente salata:
  • 120gr rosii cherry, maruntite
  • 1 lingura coriandru, tocat
  • 1 ceapa verde, tocata doar partea alba
  • 1 lingurita suc proaspăt de limeta
  • avocado, tocat
  • sare de mare
  • 2 linguri de branza maruntita

 

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C. Se pune fiecare avocado într-un vas termorezistent.

Spargeti in fiecare jumatate de avocado cate un ou.

Avocado umplut cu ou si salata
Dati bolurile la cuptor timp de 20 de minute.

Pentru salata, se amestecă împreună roșiile, coriandru, ceapa verde, suc de lămâie si avocado.

Se adauga sare de mare.

Avocado umplut cu ou si salata
Se garniseste preparatul cu salata si branza.

Avocado umplut cu ou si salata

Serviti imediat.

Avocado umplut cu ou si salata

Avocado umplut cu ou si salata

Avocado umplut cu ou si salata

 

Pofta buna!

 

 

Avocado cu salata de sardine

Avocado cu salata de sardine din: avocado, sardine, salata, ceapa, rosie, lamaie, masline, smantana, maioneza, oua, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 3 avocado mici, bine coapte 1 conservă sardine în ulei 1 salată creaţă 1 ceapă roşie mică 1 roşie lămâie 15 măsline 50 ml smântână 50 g maioneza ouă 1 legătură pătrunjel sare piper alb […]

Cartofi copti cu sos de somon si avocado

Cartofi copti cu sos de somon si avocado din: cartofi, sare, piper, ulei, folie de aluminiu, ceapa, usturoi, marar, busuioc, patrunjel, tarhon, somon afumat, lamaie, iaurt grecesc, smantana, avocado, creveti, busuioc. Ingrediente: 8 cartofi sare piper măcinat ulei folie de aluminiu Pentru umplutură: 1 ceapă 1 căţel de usturoi câte 1 linguriţă de mărar, busuioc, […]

Sandvis cu avocado

Sandvis cu avocado din: avocado, sfecla, branza, usturoi, lamaie, otet, zahar, rucola, sare, piper. Ingrediente: 2 avocado  1 sfeclă roşie mică  200 g brânză cremoasă de capră  1 căţel de usturoi 1/2 lămâie 1 lingură de oţet  1 linguriţă de zahăr  rucola sare pâine neagră   Mod de preparare: Fierbe sfecla circa 20 de minute, […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.