Tocăniță de Fazan Aromată din: fazan, ceapa, morcovi, telina, vin rosu, bulion de pui, usturoi, ulei de masline, foi de dafin, cimbru, sare, piper. Tocănița de fazan este un preparat tradițional și rafinat, care combină savoarea cărnii de fazan cu aroma de pădure și legume proaspete. Această rețetă vă va ghida prin procesul de pregătire, […]
Tocanita sarbeasca
PrinteazaTocanita sarbeasca din: ceapa, vinete, dovlecel, fasole, rosii, patrunjel, usturoi.
- 2 cepe
- 2 vinete coapte
- 1 dovlecel mic
- 200 g fasole verde
- 6 roşii
- condiment vegetal
- 1 legătură pătrunjel verde
- 2-3 căţei de usturoi
Mod de preparare:
Cureţi şi tai ceapa julien, iar vinetele le coci, le cureţi şi le desfaci în bucheţele.
Dovlecelul îl cureţi şi îl tai în cubuleţe. Cureţi fasolea verde, o speli şi o rupi în bucăţi potrivite.
Speli roşiile şi le tai în cuburi.
Iei toate legumele şi le pui într-o cratiţă unsă cu ulei, adaugi sare, condiment vegetal, pătrunjel verde tocat mărunt şi usturoiul curăţat şi tăiat mărunt.
Dai cratiţa unsă la cuptor, timp de 30-40 de minute.
Tocanita sarbeasca
Pofta buna!
poate iti place si:
Tocăniță de cartofi cu carne – Rețetă tradițională și savuroasă
Tocăniță de cartofi cu carne – Rețetă tradițională și savuroasă din: cartofi, carne de porc sau vita, ceapa, usturoi, ulei de floarea soarelui, boia de ardei dulce si iute, cimbru, oregano, rosii in bulion, sare, piper, apa. Ingrediente: 4 cartofi mari, tăiați cuburi 300g carne de porc sau vită, tăiată bucăți 1 ceapă mare, tocată […]
Pofta buna!