Mancare de vita cu paste din: usturoi, supa de legume, morcovi, telina, nap, fusili, maghiran, sare, piper, ulei, carne de vita, ceapa, rosii, pasta de tomate. Ingrediente: 2 căţei de usturoi pisaţi 1 litru supă de legume 3 morcovi mari, tăiaţi rondele 4 tije de ţelină, feliate 1 nap mic, de circa 400 g, tocat […]
Mancare de vita cu verdeata
PrinteazaMancare de vita cu verdeata din: carne de vita, ceapa, ulei, sare, marar, patrunjel, faina, smantana, paste.
- 600 g carne de vită
- 1 ceapă mică
- 30 ml ulei
- sare
- 3 legături mari de mărar
- 1 legătură de pătrunjel
- 1 linguriţă de făină
- smântână şi paste fierte (pentru servire)
Mod de preparare:
Speli bine carnea, o tai în bucăţele şi o căleşti puţin, împreuna lu ceapa tocată, în ulei încins.
Stingi cu puţină apă şi laşi să fiarbă înăbuşit.
Speli în multe ape mărarul, îl toci, dar nu foarte mărunt şi îl adaugi peste carne, împreună cu făina amestecată bine cu un pahar de apă, să nu apară cocoloaşe. Adaugi şi sare, după gust.
Laşi să fiarbă 40 de minute la foc mic, apoi presari pătrunjelul tocat şi dai deoparte.
Serveşti mâncarea alături de paste fierte şi cu smântână din belşug.
Mancare de vita cu verdeata
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Mancare de vita cu paste
Carne de vita cu paste
Carne de vita cu paste din: carne de vita, ulei, usturoi, ceapa, faina, salvie, rozmarin, pasta de rosii, piper, vin, patrunjel. Ingrediente: 1 kg carne de vită 50 ml ulei 2 căţei de usturoi 1 ceapă 2 linguriţe făină 1 lingură salvie 1 lingura rozmarin 5 linguri pastă de roşii 1 linguriţă piper măcinat 250 ml […]
Pofta buna!