Rulouri de pui cu kaizer
PrinteazaRulouri de pui cu kaizer din: piept de pui, sare, piper, kaizer, apa, ulei, cascaval, morcovi, busuioc.
- 2 piepti de pui dezosaţi
- sare
- piper
- 6 felii kaizer
- apă
- ulei
- 100 caşcaval
- morcovi şi busuioc pentru decor
Mod de preparare:
Tai carnea în şase felii, apoi baţi fiecare bucată cu ciocanul de şniţele. Le condimentezi cu sare şi piper, după gust, si rulezi cu câte o felie de kaizer.
Aşezi rulourile într-o tavă, adaugi apă şi puţin ulei, acoperi cu folie de aluminiu şi le dai la cuptor 50 de minute. In ultimele 5-10 minute, dai folia deoparte, presari caşcavalul ras şi laşi să se rumenească.
Le serveşti calde, ornate cu morcovi şi frunze de busuioc.
Rulouri de pui cu kaizer
Pofta buna!