Salata colorata de legume

Printeaza

Salata colorata de legume din: ridichi, teci, morcovi, praz, salata verde, iaurt, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 legătură ridichi
  • 300 g teci mazăre fara boabe sau fasole verde
  • 2 morcovi
  • 1 fir praz (doar partea albă)
  • 1 salată verde
  • piper
  • sare
  • 4 linguri iaurt

 

Mod de preparare:

Opăreşti tecile în puţină apă cu sare. Rupi frunzele de salată după ce le-ai spălat, toci fin prazul şi tii ridichile felii.

Morcovii poţi să-i dai pe răzătoarea mare sau să-i tai felii subţiri.

Scurgi tecile şi le treci printr-un jet de apă rece. Amesteci toate ingredientele, apoi le împărţi în 4 boluri.

Serveşti cu iaurt şi piper.

 

Salata colorata de legume

Salata_colorata_de_legume

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.