Burger de Curcan cu Guacamole și Bacon Crocant din: carne de curcan, ou, pesmet, sare, piper, usturoi, ulei, avocado, suc de lamaie, rosie, ceapa rosie, sare, piper, bacon, chifle, frunze de salata. Îmbogățește-ți experiența culinară cu un burger de curcan inovator, combinat cu guacamole cremos și bacon crocant. Această rețetă aduce împreună savoarea subtilă a […]
Reteta piept de curcan umplut cu ciuperci
PrinteazaReteta piept de curcan umplut cu ciuperci din: piept de curcan, ciuperci, ceapa, unt, vin, sare, piper, boia, mustar.
- un piept de curcan
- 500 g ciuperci
- 2 legături ceapă
- 150 g unt
- 200 ml vin alb sec
- sare
- piper
- boia de ardei
- 3 linguri muştar
Mod de preparare:
Se curăţă ciupercile, se taie mărunt, ceapa se curăţă si se taie mărunt. In 100 g unt se pune ceapa la călit şi, după ce se înmoaie, se adaugă ciupercile.
Se presară cu sare şi piper şi se lasă pe foc 15 minute să scadă.
Carnea se taie în aşa fel încât să se obţină o foaie mare, se aşază ciupercile, se rulează, se leagă şi se rumeneşte în restul de unt.
Apoi se transferă cu totul într-o tavă, se adaugă vinul, muştarul şi boiaua de ardei şi se lasă la cuptor pentru 40 de minute.
Se serveşte împreună cu sosul din tavă.
Reteta piept de curcan umplut cu ciuperci
Pofta buna!
poate iti place si:
Fajitas de Curcan Delicioase: Gustare Rapidă și Sănătoasă
Fajitas de Curcan Delicioase: Gustare Rapidă și Sănătoasă din: piept de curcan, ardei, ceapa rosie, usturoi, pudra de chili, pudra de paprika, ulei de masline, pudra de chimen, sare, piper, suc de lamaie, tortila. Fajitas de curcan sunt un fel delicios și rapid de mâncare, plin de arome mexicane autentice. Această rețetă combină carnea de […]
Steak de Curcan cu Sos de Brânză și Spanac
Steak de Curcan cu Sos de Brânză și Spanac din: steak de curcan, spanac, crema de branza, usturoi, unt, ulei de masline, sare, piper. Steak-ul de curcan acoperit cu un strat generos de sos de branza și spanac este o combinație delicioasă de texturi și arome. Această rețetă ușoară este perfectă pentru o cină specială […]
Pofta buna!