Tort de clatite cu ciuperci si ceapa verde

Printeaza

Tort de clatite cu ciuperci si ceapa verde din: ciuperci, ceapa, mozzarella, smantana, crema de branza, unt, clatite, sare, piper, rosii.

Ingrediente:Tort de clatite cu ciuperci si ceapa verde

  • 500 g ciuperci
  • 3 fire ceapă verde, tocate
  • 1 cană mozzarella răzuită
  • 1 cană smântână
  • 120 g cremă de brânză
  • 1 1/2 lingură unt
  • 5 clătite
  • sare
  • piper
  • roşii cherry, pentru decor

 

Mod de preparare:

Topeşti untul într-o tigaie la foc mediu. Apoi, căleşti ceapa verde. Adaugi ciupercile feliate şi asezonezi cu sare şi piper. Sotezi ceapa şi ciupercile până se înmoaie, cam 10 minute. Apoi, adaugi smântână şi omogenizezi.

Laşi pe foc până întreaga compoziţie se reduce la jumătate şi adaugi mozzarella. Amesteci bine până se topeşte brânza şi dai la o parte tigaia de pe foc.

Când s-a mai răcit, amesteci cu crema de brânză. Ungi 4 din cele 5 clătite cu o cantitate egală din această compoziţie. Tortul se termină cu ultima clătită.

Ornezi cu roşii cherry.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.