Red Velvet: Rețeta Clasică a Tortului cu Cacao și Crema de Brânză din: faina, zahar granulat, unt, oua, cacao, iaurt, lapte, colorant alimentar, esenta de vanilie, otet alb, bicarbonat de sodiu, praf de copt, sare. Red Velvet, această delicioasă prăjitură în nuanțe de roșu și alb, este adorată pentru gustul său bogat și textura moale. […]
Tort cu branza de vaci si capsuni
PrinteazaTort cu branza de vaci si capsuni din: faina, oua, ulei, lapte, praf de copt, zahar, cacao, branza, mascarpone, gelatina, capsuni.
Pentru blat:
- 400 g făină
- 2 ouă
- 100 ml ulei
- 100 ml lapte
- 1 plic praf de copt
- 150 g zahăr
- 3 linguri cacao
Pentru cremă:
- 700 g brânză proaspătă de vaci
- 300 g mascarpone
- 250 g zahăr
- 1 plic gelatină
- 300 g căpşuni
Mod de preparare:
Freci ouăle cu zahărul până capătă o consistenţă cremoasă. Torni uleiul, în fir subţire, laptele şi, la final, adaugi făina amestecată cu praful de copt şi cacaua.
Pui compoziţia într-o formă de tort şi o dai la cuptor până trece testul scobitorii.
Laşi blatul la răcit si-l tai în jumătate.
Freci brânza de vaci, bine scursă, cu zahărul până capătă o consistenţă tină.
Incorporezi crema de mascarpone şi gelatina, preparată conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
Tapetezi o formă înaltă cu folie alimentară şi pui un strat de căpşuni tăiate felii, apoi aşezi un strat de cremă şi o felie de blat.
Pui pe marginile vasului căpşuni tăiate felii, un nou strat de cremă şi ultima felie de blat.
Dai vasul la rece peste noapte.
A doua zi, îl răstorni şi îndepărtezi folia.
Tort cu branza de vaci si capsuni
Pofta buna!
poate iti place si:
Red Velvet: Rețeta Clasică a Tortului cu Cacao și Crema de Brânză
Tort Diplomat cu Fructe din: oua, zahar, faina, praf de copt, esenta de vanilie, lapte, galbenusuri de ou, zahar, faina, frisca, gelatina, apa rece, fructe proaspete. Ingrediente: Pentru blat: 6 ouă 150 g de zahăr 150 g de făină 1 linguriță de praf de copt 1 linguriță de esență de vanilie Pentru crema diplomat: 500 […]
Pofta buna!