Chili con carne picant

Printeaza

Chili con carne picant

Chili con carne picant

  • Ingrediente:
  • 3 linguri ulei
  • 80 g şuncă afumată
  • 1 ceapă
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 chili roşu
  • 600 g carne tocată, de vită
  • sare
  • piper
  • 2 linguriţe chimen
  • 1 ardei gras roşu
  • 500 g roşii
  • 1 cutie fasole Kidney (415 ml)
  • 150 g smântână
  • 1 lingură pătrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Incingeţi uleiul într-un vas mai mare şi topiţi acolo cubuleţele de şuncă. Curăţaţi ceapa şi usturoiul şi tăiaţi-le cubuleţe. Pregătiţi chili, tăiaţi-l în două, înde­părtaţi-i seminţele şi tocaţi-l marunt.

Adaugati ceapa, usturoiul si chili peste ceapa si caliti-le imrpeuna inca putin. Adăugaţi şi carnea tocată şi prăjiţi-o, apoi condimentaţi-o cu mirodeniile pregătite.

Pregătiţi ardeiul şi tăiaţi-l bucăţi. Incorporaţi-l în carnea tocată împreună cu roşiile şi sucul lor şi lăsaţi totul să fiar­bă circa 15 minute, la foc mic.

Scurgeţi fasolea într-o stre­curătoare şi adăugaţi-o peste celelalte ingrediente în ulti­mele 5 minute.

La final, condimentaţi bine mâncarea, aşezaţi-o pe o farfurie şi puneţi şi câte o lingură de smântână. Ornaţi-o cu pă­trunjel şi serviţi-o.

Chili con carne, picant

Chili con carne, picant1.jpg  Chili con carne, picant2.jpg  Chili con carne, picant3.jpg  Chili con carne, picant4.jpg

Chili con carne, picant5.jpg  Chili con carne, picant6.jpg  Chili con carne, picant.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.