Porc Chile Verde

Printeaza

 

Ingrediente:Porc Chile Verde

  • 8 bucati de chiles
  • o lin­gură de chimen persan
  • două linguriţe de ulei vegetal
  • 250 g ceapă tăiată
  • două kg carne de porc
  • 3 căţei de usturoi
  • 4 căni de apă

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie se pune uleiul. Când s-a încălzit se adaugă bucăţile de chiles (ardei iuţi mexicani). Se lasă până se rumenesc. Se pun în pungi de plastic pentru zece minute, apoi se curăţă de sâmburi şi se taie.

Se căleşte chimenul într-o tigaie cu ulei, până când capătă un miros plăcut, aproximativ 4 minute. Se pune ceapa şi carnea de porc şi se lasă 20 de minute.

Se adaugă chiles, chimenul şi usturoiul. Pentru savoare se pune sare. Se lasă să fiarbă neacoperită o oră, la foc mediu şi se adaugă, dacă este necesar, apă, pentru a dilua consistenţa.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.