Reteta pui cu legume
PrinteazaReteta pui cu legume din: aripioare si ciocanele de pui, ceapa, usturoi, cimbru, lamaie, otet, vin, ulei, piper, miere.
- 8 aripioare şi 8 ciocănele de pui
- ceapă tocată
- usturoi pisat
- cimbru tocat
- zeamă şi coajă de lămâie rasă
- 5 linguri oţet
- 100 ml vin alb
- 3 linguri ulei
- piper
- linguriţă miere
Mod de preparare:
Se marinează 8 aripioare şi 8 ciocănele de pui circa 1 oră într-un amestec de ceapă tocată, usturoi pisat, cimbru tocat, zeamă şi coajă de lămâie rasă, 5 linguri oţet, 100 ml vin alb, 3 linguri ulei, piper şi o linguriţă miere.
Se scurg, se sărează şi se frig ciocănelele 30 minute, iar aripioarele – 15 minute.
Pofta buna!