Cartofi ca la Bistrita

Printeaza

 

Ingrediente:Cartofi ca la Bistrita

  • un kg şi jumătate de cartofi
  • ulei
  • 250 g ceapă
  • sare
  • piper
  • zeamă de carne sau de oase

 

Mod de preparare:

Se taie felii cartofii curăţaţi de coajă şi se aşază într-o tavă. Ceapa curăţată se taie mărunt şi se căleşte în ulei, după care se adaugă peste cartofii presăraţi cu sare şi piper.

După ce cartofii se amestecă se adăugă zeamă de carne sau de oase. Se intro­duce tava în cuptor şi se ţine circa 30 de minute, pînă se rumenesc. Se servesc ca atare sau ca garnitură la friptură.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.