Ghiveci de legume cu rozmarin
PrinteazaGhiveci de legume cu rozmarin din: vinete, dovlecei, ardei, ceapa, rosii, morcovi, pastai, cimbru, rozmarin, usturoi, ulei, sare, piper.
- 3 vinete
- 3 dovlecei
- 2 ardei graşi roşii
- 2 ardei graşi verzi
- o ceapă
- 4 roşii mari
- 2 morcovi
- câteva păstăi de fasole
- cimbru
- rozmarin
- 2 căţei usturoi
- 2-3 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Toate legumele se spală, se curăţă de coajă, unde este cazul, şi se taie felii, rondele sau fâşii.
Se pun legumele într-un vas de cuptor şi se presară cu sare şi piper. Se toarnă uleiul, se amestecă bine, se pun cimbrul, rozmarinul şi usturoiul feliat.
Se lasă la cuptor pentru 30 de minute.
Pofta buna!