Tarte cu nuca si ciuperci

Printeaza

Tarte cu nuca si ciuperci din: foietaj pentru pateuri, ciuperci, ceapa, nuci, ulei, sare, piper, unt.

Ingrediente:Tarte cu nuca si ciuperci

  • 1 pachet foietaj pentru pateuri
  • 450 g ciuperci din conservă
  • 4 cepe
  • 5-6 nuci
  • 80 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 25 g unt

 

Mod de preparare:

Se căleşte ceapa tocată; se adaugă ciupercile tăiate felii şi untul. După 10 min. se adaugă nucile măcinate şi se mai lasă 10 min. pe foc. Se sărează şi se piperează.

Se taie aluatul rozete, care se aşază în forme de tarte; pe fiecare bucată se repartizează umplutura şi se acoperă cu încă o rozetă de aluat. Se stropeşte cu ulei şi se coc tartele la foc potrivit 25-30 min.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.