Cod invelit in bacon

Printeaza

Cod invelit in bacon din: cod, bacon, ulei, vin, sare.

Ingrediente:Cod invelit in bacon

  • 2 fileuri cod
  • 250 g bacon afumat
  • ulei pentru prăjit
  • 100 ml vin
  • sare

 

Mod de preparare:

Codul se spală, se şterge bine cu şervete de hârtie şi se sărează după gust. Se feliază subţire baconul şi apoi se îmbracă fiecare bucată de peşte.

Se pun la prăjit în ulei, întorcând bucăţile. După ce s-au rumenit, se toarnă vinul, se pune capac şi se lasă 5 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.