Se framanta faina cu drojdia, zahar, ulei si se lasa la dospit.
Separat se prepara un gris mai gros, fiert in lapte, cu zahar, dupa gust, si zahar vanilat.
Dupa ce aluatul este dospit, se intinde o foaie groasa de un deget, se aseaza intr-o tava tapetata cu faina, se pune grisul racit deasupra, se unge cu smantana amestecata cu ou si zahar.
Peste gris se presara nuca macinata. Se coace la cuptor la foc potrivit circa 30-40 de minute.
Desert cu lamaie din: faina, margarina, oua, zahar, lamaie, amidon. Ingrediente: 250 g făină 120 g margarină un ou o lingură zahăr un praf sare 3 linguri apă rece sucul unei lămâi un litru lapte 6 ouă 160 g zahăr pudră 120 g amidon Mod de preparare: Laptele si sucul de lămâie se pun […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
reteta hencles sasesc