Reteta zilei: Fasole verde cu vita

Printeaza

Fasole verde cu vita din: pulpa de vitel, apa, sare, fasole verde, morcov, telina, ceapa, ulei, sare, patrunjel, pasta de rosii.

 

Ingrediente:  

  • pulpa de vitel sau manzat
  • apa
  • sare
  • fasole verde
  • un morcov
  • o telina mica
  • ceapa
  • ulei
  • sare
  • patrunjel
  • pasta de rosii

 

Mod de preparare:

Se portioneaza pulpa de vita/ vitel/ manzat si se pune la fiert separat intr-o oala cu apa si foarte putina sare

. O ceapa taiata julien se caleste in putin ulei.

Se adauga fasolea verde (din conserva sau proaspata, taiata in bucati mici), apoi legumele: rondele de morcov, cubulete de telina si eventual un cartof taiat in cuburi mici si se acopera cu o cana de apa, lasandu-se la fiert 20 minute.

Se pune apoi carnea taiata in cuburi si se lasa la fiert impreuna cu legumele, sarandu-se putin.

Cand toate aromele s-au raspandit se pune o cana de pasta de rosii peste mancare, lasandu-se in continuare la foc mic vreme de 10 minute.

Se opreste focul si se adauga patrunjelul tocat. Sugestie: mancarea va fi mai inmiresmata daca vor fi adaugati cativa catei de usturoi zdrobit dupa ce a fost oprit focul.

Se amesteca bine usturoiul in mancare si se poate servi cu mamaliguta.

 

Fasole verde cu vita

Fasole_verde_cu_vita_10

 

Poftă bună!

 

 

 

Incoming search terms:

  • fasole verde cu vita

3 comentarii

  1. Delicioasa mancarica de fasole verde

  2. Foarte buna reteta asta

  3. Merge si fasolea alba cu carne de vita

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.