Reteta zilei: Fasole verde cu vita
PrinteazaFasole verde cu vita din: pulpa de vitel, apa, sare, fasole verde, morcov, telina, ceapa, ulei, sare, patrunjel, pasta de rosii.
Ingrediente:
- pulpa de vitel sau manzat
- apa
- sare
- fasole verde
- un morcov
- o telina mica
- ceapa
- ulei
- sare
- patrunjel
- pasta de rosii
Mod de preparare:
Se portioneaza pulpa de vita/ vitel/ manzat si se pune la fiert separat intr-o oala cu apa si foarte putina sare
. O ceapa taiata julien se caleste in putin ulei.
Se adauga fasolea verde (din conserva sau proaspata, taiata in bucati mici), apoi legumele: rondele de morcov, cubulete de telina si eventual un cartof taiat in cuburi mici si se acopera cu o cana de apa, lasandu-se la fiert 20 minute.
Se pune apoi carnea taiata in cuburi si se lasa la fiert impreuna cu legumele, sarandu-se putin.
Cand toate aromele s-au raspandit se pune o cana de pasta de rosii peste mancare, lasandu-se in continuare la foc mic vreme de 10 minute.
Se opreste focul si se adauga patrunjelul tocat. Sugestie: mancarea va fi mai inmiresmata daca vor fi adaugati cativa catei de usturoi zdrobit dupa ce a fost oprit focul.
Se amesteca bine usturoiul in mancare si se poate servi cu mamaliguta.
Fasole verde cu vita
Poftă bună!
Incoming search terms:
- fasole verde cu vita
Delicioasa mancarica de fasole verde
Foarte buna reteta asta
Merge si fasolea alba cu carne de vita