Cod cu sos pesto si paste

Printeaza

Cod cu sos pesto si paste din: file de cod, unt, taitei, sare, rosii, muguri de pin, sos pesto.

 

Ingrediente:

  • 4 fileuri de cod
  • 25 g unt
  • o pungă tăieţei laţi
  • sare

Pentru sos:

  • 3 roşii fără pieliţe
  • 100 g muguri de pin
  • un borcănel de sos pesto

 

Mod de preparare:

Roşiile se crestează, se scufundă 2 minute în apă clocotită, li se scoate pieliţa si miezul, iar pulpa se taie cuburi.

Se pun cuburile de roşii într-un vas cu mugurii de pin si sosul pesto.

Se acoperă vasul cu folie alimentară şi se lasă la rece pentru 30 de minute.

După acest timp, pestele se asază într-o tavă de cuptor, se presară cu sare si se repartizează amestecul de roşii si pesto. Se dă la cuptor pentru 20 de minute.

Cu 10 minute înainte de a fi gata peştele, se pun pastele la fiert, se scot şi se amestecă imediat cu unt.

Se serveşte imediat peştele cu paste.

 

Cod cu sos pesto si paste

Cod_cu_sos_pesto_si_paste

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.