Reteta carbonara

Printeaza

Reteta carbonara din: paste, smantana, bacon, cascaval, ulei, oua, sare, piper.

Ingrediente:Carbonara

  • 250 g paste fierte
  • 250 ml smântână de gătit
  • 200 g bacon cubuleţe
  • 4 linguri caşcaval ras
  • o lingură ulei
  • 4 ouă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Smântână se încălzeşte puţin, se pune sare şi piper şi se amestecă uşor cu pastele fierte. Se pregătesc patru vase mici care se ung cu foarte puţin ulei.

Caşcavalul şi baconul se amestecă cu pastele şi se repartizează apoi în vasele pregătite. Se aşază deasupra câte un ou şi se dau vasele la cuptor până ce oul se întăreşte.

Reteta carbonara

Carbonara

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.