Friptură de Porc cu Rozmarin și Cartofi din: cotlet de porc, cartofi, ulei de masline, rozmarin, usturoi, sare, piper, frunze de rozmarin. Friptura de porc cu rozmarin și cartofi este un fel de mâncare reconfortant și plin de arome, potrivit pentru o cină în familie sau pentru ocazii speciale. Acest fel de mâncare simplu de […]
Friptură de porc in chifle
PrinteazaFriptură de porc in chifle din: pulpa de porc, usturoi, ceapa, unt, apa, cimbru, sare, piper, chifle.
- un kg pulpă de porc
- 4 căţei usturoi
- o ceapă
- o lingură unt
- un litru apă
- puţin cimbru
- sare
- piper
- 6 chifle
Mod de preparare:
Carnea se taie în mai multe locuri, se presară cu sare, piper şi cimbru.
Se rumeneşte foarte bine în unt apoi se transferă într-un vas de cuptor.
In grăsimea rămasă se pun ceapa tocată şi usturoiul feliuţe, se rumenesc şi apoi se toarnă apă şi se râcâie fundul tigăii pentru ca sucul rămas să se amestece cu apa. Se lasă să dea un clocot şi se toarnă peste carne.
Se acoperă, se lasă la cuptor două ore şi apoi se desface cu furculita şuviţe-şuviţe.
Se serveste ca sendviş cu chifle.
Friptură de porc in chifle
Pofta buna!
poate iti place si:
Friptură de Porc cu Sos de Ciuperci – Rețetă Ușor de Pregătit
Friptură de Porc cu Sos de Ciuperci – Rețetă Ușor de Pregătit din: cotlet de porc, ciuperci, ceapa, usturoi, smantana, unt, ulei de masline, sare, piper, frunze de patrunjel. Această rețetă de friptură de porc cu sos de ciuperci este o opțiune perfectă pentru cinele în familie sau pentru a impresiona la ocazii speciale. Sosul […]
Pofta buna!