Friptură de porc in chifle

Printeaza

Friptură de porc in chifle din: pulpa de porc, usturoi, ceapa, unt, apa, cimbru, sare, piper, chifle.

 

Ingrediente:Friptura_de_porc_in_chifle

  • un kg pulpă de porc
  • 4 căţei usturoi
  • o ceapă
  • o lingură unt
  • un litru apă
  • puţin cimbru
  • sare
  • piper
  • 6 chifle

 

Mod de preparare:

Carnea se taie în mai multe locuri, se presară cu sare, piper şi cimbru.

Se rumeneşte foarte bine în unt apoi se transferă într-un vas de cuptor.

In grăsimea rămasă se pun ceapa tocată şi usturoiul feliuţe, se rumenesc şi apoi se toarnă apă şi se râcâie fundul tigăii pentru ca sucul rămas să se amestece cu apa. Se lasă să dea un clocot şi se toarnă peste carne.

Se acoperă, se lasă la cuptor două ore şi apoi se desface cu furculita şuviţe-şuviţe.

Se serveste ca sendviş cu chifle.

Friptură de porc in chifle

Friptura_de_porc_in_chifle

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 


poate iti place si:

retete

Friptură de Porc cu Rozmarin și Cartofi

Friptură de Porc cu Rozmarin și Cartofi din: cotlet de porc, cartofi, ulei de masline, rozmarin, usturoi, sare, piper, frunze de rozmarin. Friptura de porc cu rozmarin și cartofi este un fel de mâncare reconfortant și plin de arome, potrivit pentru o cină în familie sau pentru ocazii speciale. Acest fel de mâncare simplu de […]

retete

Friptură de Porc cu Sos de Ciuperci – Rețetă Ușor de Pregătit

Friptură de Porc cu Sos de Ciuperci – Rețetă Ușor de Pregătit din: cotlet de porc, ciuperci, ceapa, usturoi, smantana, unt, ulei de masline, sare, piper, frunze de patrunjel. Această rețetă de friptură de porc cu sos de ciuperci este o opțiune perfectă pentru cinele în familie sau pentru a impresiona la ocazii speciale. Sosul […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.