Aperitiv cu ardei

Printeaza

Aperitiv cu ardei din: ardei, tofu, vanata, ceapa, cimbru, bors, ulei, sare.

Ingrediente:

  • 10 ardei potriviţi
  • 300 g tofu
  • 1/2 vânătă
  • o ceapă
  • sare
  • o linguriţă cimbru uscat
  • 1/2 litru borş
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Ceapa tăiată mărunt şi vânătă tăiată cubulete se călesc 5 minute într-o lingură de ulei.

Brânza se taie cuburi mici, se amestecă cu ceapa şi vinetele, se potriveşte gustul de sare şi se adaugă cimbrul.

Se umplu ardeii, se aşază într-un vas de cuptor şi se stropesc cu restul uleiului. Se toarnă borşul în vas şi se lasă la cuptor aproximativ 40 de minute.

Aperitiv cu ardei

Aperitiv_cu_ardei

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.