Ciorba de salata cu praz

Printeaza

Ciorba de salata cu praz din: salate, praz, cartofi, orez, ulei, morcov, marar, lamaie, sare, piper, boia.

Ingrediente:Ciorba de salata cu praz

  • 3 salate verzi mari
  • 3 fire de praz
  • 3 cartofi
  • 2 linguri orez
  • 2 linguri ulei
  • 1 morcov
  • 1 legătură mărar
  • 1 lămâie
  • sare
  • piper
  • boia dulce

 

Mod de preparare:

Cureţi legumele şi le speli bine. Tai prazul rondele, cartofii în cuburi mici, morcovul cubuleţe şi ceapa mărunt. Căleşti în ulei morcovul, prazul, cartofii şi puţină boia şi stingi cu 2 litri de apă fierbinte.

Adaugi orezul, iar după ce au fiert împreună 5 minute, reduci intensitatea focului şi pui salata verde tăiată în fâşii. Sărezi şi condimentezi ciorba după gust. Stingi focul şi acreşti ciroba cu zeamă de lămâie, după care presari mărarul fin tocat.

O poţi servi cu iaurt sau smântână alături.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.