Muschiulet imbracat in bacon

Printeaza

Muschiulet imbracat in bacon din: muschiulet de porc, bacon, ceapa, ulei, vin, sare, piper.

Ingrediente:Muschiulet_imbracat_in_bacon

  • o bucată muschiulet de porc
  • 6-8 felii bacon
  • 4 cepe mari
  • 2 linguri ulei
  • 250 ml vin alb
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se presară sare şi piper pe toată suprafaţa cărnii, dacă baconul nu e sărat. Apoi, se înveleşte în bacon care se prinde cu scobitori.

Intr-o tavă de cuptor se pune ceapa tăiată peştişori, se stropeşte cu ulei şi se toarnă vinul. Se aşază carnea deasupra şi se lasă la cuptor 90 de minute.

Muschiulet imbracat in bacon

Muschiulet_imbracat_in_bacon

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.