Supa crema de mazare cu smantana si bacon

Printeaza

Supa crema de mazare cu smantana si bacon din: mazare, morcov, patrunjel, smantana, ceapa, bacon, sare, piper.

Ingrediente:Supa crema de mazare cu smantana si bacon

  • 500 g mazăre nouă curăţată
  • un morcov
  • o rădăcină pătrunjel
  • 5 linguri smântână
  • o ceapă
  • cuburi de bacon, pentru servit
  • un praf sare
  • un praf piper

 

Mod de preparare:

Mazărea, morcovul, rădăcina de pătrunjel şi ceapa mărunt tăiată se pun la fiert în apă. Odată fierte, se mixează, se adaugă smântână, se potriveşte de sare şi piper.

Cuburile de bacon se rumenesc într-o tigaie fără grăsime.

Se aduce supa la masă cu baconul prăjit şi, eventual grăsimea care a curs la prăjirea baconului, picurată peste fiecare porţie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.