Budinca de varza cu ceapa verde
PrinteazaBudinca de varza cu ceapa verde din: varza, oua, branza, cascaval, amidon, ceapa, sare, piper.
- 500 g varză albă
- 3 ouă
- 500 g brânză de vaci
- 70 g caşcaval
- 60 g amidon
- o legătură ceapă verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se taie varza cât mai mărunt posibil, se presară cu sare, se amestecă şi se lasă aşa 10 minute. Amidonul se amestecă bine cu caşcavalul ras şi ceapa verde tocată mărunt.
Se bat ouăle bine, se amestecă apoi cu brânza de vaci fărâmiţată şi piper şi li se adaugă amestecul cu amidon.
Se presează varza, se amestecă bine cu compoziţia cu ouă, se pune într-o tavă, se nivelează şi se coace 45 de minute.
Budinca de varza cu ceapa verde
Pofta buna!