Pizza cu salam uscat
PrinteazaPizza cu salam uscat din: faina, ulei, sare, drojdie, apa, salam, cascaval, ulei, oregano.
Ingrediente:
Pentru aluat:
- 250 g făină
- 2 linguri ulei de măsline
- sare
- 10 g drojdie
- 120 ml apă
Pentru garnitură:
- 125 g salam uscat, picant
- 150 g caşcaval
- oregano
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Pentru aluat, se amestecă ingredientele şi, dacă este prea vâscos, se mai poate adăuga puţină apă.
Se lasă aluatul obţinut la crescut 30 de minute.
Aluatul se întinde pe masa presărată cu puţină făină. Se transferă apoi în tava de copt unsă cu ulei.
Se acoperă aluatul cu felii de caşcaval şi se puin deasupra felioare de salam uscat.
Se stropeşte cu puţin ulei, se presară oregano şi se dă la cuptor.
Pizza cu salam uscat
Pofta buna!